tisdag 25 augusti 2009

Den här veckan har vi två hantverkare (morfar och min "extra morfar") här som fixar vår hall. Den fula bruna plastmattan som låg där innan är borta och ett snyggt klinkers ska läggas. Jag tycker det är jätte spännande att titta på dom när de jobbar, men när de kollar på mig blir jag lite blyg och tittar ner i backen. Imorgon kanske jag är lite modigare.

Hantverkarna förde en hel del oväsen, så jag fick leka med hörselkåporna på!

Idag har jag gungat för första gången i mitt liv, det var jätte spännande. Jag ska fråga pappa om inte han kan sätta upp en gunga i ett av våra äppelträd, då kan jag ju gunga varje dag!


Förut ikväll kom min farbror och faster hit och busade med mig. De försökte bygga torn med mina burkar, men jag tog alla tillfällen som bjöds och förstörde tornen, hehe.

På torsdag ska jag och mamma på info möte om babysimmet som jag ska börja på. Synd att jag inte fick fredagar som Emma men jag kan kanske byta, vi får se. Jag och pappa har iallafall tränat idag i badbaljan så jag kommer vara som en fisk i vattnet!!

3 kommentarer:

  1. Farmor och farfar26 augusti 2009 kl. 14:00

    Livet är härligt Sigge, och att gunga är ju jättelajbans! Ser fram mot att träffas! Idag får du skicka Grattishälsningar till mamma och pappa som firar sin bröllopsdag i dag!

    SvaraRadera
  2. Hej på er! Kul läsning! Vi ska oxå börja på babysim nästa vecka. Var ska ni gå? Vi ska gå i Arboga, det fanns många platser där och det är nästan lika långt för oss som in till Örebro. kram Alma och Anna

    SvaraRadera
  3. Kul! Vi ska gå på Haga.
    Alma, vi får ta en simtur någon dag, sen när vi lärt oss :)

    SvaraRadera